Home » Carte Colori Krijt en Kalkverven

Carte Colori Krijt en Kalkverven

Carte Colori is sinds 1995 dé leverancier van traditionele Italiaanse kalkverf en stucproducten in Nederland. Al onze producten worden op ambachtelijke en traditionele wijze gemaakt en op kleur gemaakt met authentieke minerale pigmenten. Naast deze authentieke kalkverf en stucproducten heeft Carte Colori ook ander verfsoorten ontwikkeld zoals krijtverf, krijtlak, lakverf, projectverf, vloerverf en beschermende vernis.

Carte Colori krijtverf is een zeer matte poederige muurverf met een kalkmat uiterlijk, maar dan zonder de kenmerkende kwaststrepen van kalkverf. Door de rijke hoeveelheid pigmenten en het krijteffect wordt het licht practig geabsorbeerd waardoor een zeer rustgevende atmosfeer ontstaat.

Carte Colori kalkverf is een natuurlijk en milieuvriendelijk product dat 'ademt".Poederig en zacht en heel geschikt om een warme sfeer mee te creëren. Kalkverf is geschikt voor iedere ondergrond en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.Op de meeste ondergronden zoals latex en gipsplaat is het verstandig om onze kalkprimer Corifondo te gebruiken voor het beste resultaat.

In onze winkel zijn diverse ondergronden geverft met Carte Colori Kalkverf, Krijtverf en Krijtlak, kom langs om het effect te bekijken. Wij hebben u graag bij het maken van een keuze.

 

 

 


Nieuws

ZUSSS feestje

Bekijk bericht...

Interieuradvies dagen op 24 en 26 oktober

Bekijk bericht...

FEEST!!! 10 jaar Thuis bij Gerda

Bekijk bericht...