Home » Raw Stones

Thuis bij Gerda is dealer van RAW Stones, vloeren met een beleving...

RAW Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en unieke karakteristieke vloeren. Binnen RAW Stones is daarvoor een uniek productieproces ontwikkeld. Hiermee kunt u de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée met die robuuste uitstraling naar uw huis of bedrijfsruimte brengen.

RAW Stones combineert een vloer die de uitstraling van originele natuurlijke stenen heeft met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte.

WAT MAAKT RAW STONES ZO UNIEK?
De samenstelling bestaat uit natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een zeer duurzame en slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Bovendien zijn RAW Stones vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor commerciële ruimtes. Dankzij een minimale vloerdikte is ook het gebruik van vloerverwarming mogelijk. De samenstelling van RAW Stones geleidt de warmte uitstekend.

Thuis bij Gerda verkoopt RAW Stones types Abbey’s, Terpstra en Waaltjes in 7 verschillende kleuren.

      Type Abbey's                       Type Terpstra                     Type Waaltjes

 

 

 

 

 

  1. Concrete

  2. Mud

  3. Clay

  4. Volcano

  5. Fossil

  6. Minural

  7. Tunder


RAW Stones kunnen geleverd worden met een speciale coating, dit maakt de vloer ook geschikt voor bijvoorbeeld badkamers, horecagelegenheden, wellness ruimtes etc.

Omdat het productieproces volledig in eigen beheer is wordt er maatwerk geleverd zodat de vloer volledig naar uw wens wordt samengesteld. Op deze manier krijgt u een unieke vloer met een karakteristieke en warme uitstraling in uw woning of commerciële ruimte.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden wat betreft het laten leggen van uw RAW Stone vloer, we helpen u graag!

 

 


Nieuws

we zijn de gehele zomer geopend!

Bekijk bericht...